Support

Betaalmethodes
Expand

Betaal zoals jij dat het liefst doet:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Bancontact / Mister Cash
 • SOFORT Banking
 • Afterpay – Veilig achteraf betalen

 

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Betalingen zijn mogelijk via de 10 grote banken van Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

De betaalmethode is gebaseerd op een overboeking, maar dan staat het bedrag en het rekeningnummer van de begunstigde al vooraf ingevuld. Een voordeel van iDEAL is dat de betaling gegarandeerd is: de klant kan deze dus niet meer terugdraaien.

 

Creditcard

Vul je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (deze staat vaak op de achterkant van de creditcard) en eventueel een extra wachtwoord in. Wij versturen de gegevens naar de creditcardmaatschappij.

 

Bancontact / Mister Cash

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd. De betaalmethode is daardoor bijzonder geschikt voor webshops. Naast betalingen via desktop faciliteert Bancontact ook betalingen via een app. Klanten scannen een QR-code en kunnen zo snel en eenvoudig afrekenen.

 

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

 

Afterpay – Achteraf betalen

AfterPay voert voor puck-keysafe.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

Retourneren
Expand
Is uw Puck defect? Geen probleem.
Heeft u de Puck Keysafe niet direct bij De Beer of via onze webshop besteld? Ga dan met uw Puck Keysafe terug naar het desbetreffende verkooppunt. Indien wel, volg de volgende stappen:

Retour online aanmelden:
puck-keysafe.nl/retour-aanmelden

 • Meld uw retourzending online aan en vul het retourformulier volledig in
 • Binnen 48 uur ontvang je van ons een retournummer, retourcode en retourformulier

Verpakking

 • Verpak het artikel
 • Vul het retourformulier volledig in
 • Vermeldt de ontvangen retourcode en het retournummer op het retourformulier
 • Plak het retourformulier op het pakket, zodat het retournummer zichtbaar is

Verzending

 • Het pakket is nu gereed om retour te sturen naar ons logistiek centrum:
  Retour Puck Keysafe
  Accustraat 4
  3903 LX Veenendaal
 • Nadat je van ons een retournummer hebt ontvangen heb je nog 14 dagen de tijd om je product terug te sturen

Verrekening

 • De retourzending wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen verwerkt en verrekend


DownloadsVideo'sVeelgestelde vragen

Hoe veilig is de Puck Keysafe?
Expand

De Puck Keysafe is de enige sleutelkuis in Nederland met cijfercombinatie en het SKG keurmerk. De kluis heeft de classificatie SKG** en voldoet daardoor aan de strenge eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). U kunt hier meer lezen over dit keurmerk.

Waar kan ik de handleiding van de Puck Keysafe vinden?
Expand

De handleiding kunt u hier downloaden (PDF).

Kan ik de Puck alleen aan de muur monteren?
Expand

Nee, u kunt de Puck ook met de montagebeugel aan de deur of het kozijn monteren.

Wat moet ik doen als ik mijn code ben vergeten?
Expand

Zonder code kan de kluis niet geopend worden en zal deze opengeslepen moeten worden. Denk daarom van tevoren goed na over een code die u kunt onthouden. U kunt deze code ook op een veilige plek opschrijven of delen met iemand die u vertrouwt. Zo weet u zeker dat u altijd uw kluis kunt openen.