Zorgaanbieder
Thuiszorg patiënt

De praktische en veilige kluis: Puck Keysafe

Als u bij uw patiënt aankomt wilt u het liefst zo snel mogelijk uw hulp verlenen. Zeker als het om een noodgeval gaat en uw patiënt zelf de deur niet meer kan openen. In zulke situaties kunnen wij u en uw patiënt de oplossing bieden: een veilige sleutelkluis met code. Zo kunt u altijd naar binnen en kan uw patiënt te allen tijde uw op uw hulp rekenen.

Puck Keysafe in uw zorginstelling
Onze sleutelkluis zal binnen uw organisatie veilig, praktisch en effectief zijn. U kunt hiermee namelijk op elk moment zorg verlenen bij uw cliënten, ook in noodsituaties. Puck sluit makkelijk aan op de systemen en dagelijkse processen binnen uw organisatie. Daarbij is Puck de veiligste en meest gekozen mechanische sleutelkluis. Puck is verkrijgbaar bij alle grote thuiszorgwinkels en kan gemakkelijk door onze specialisten bij uw patiënten worden gemonteerd.

Sleutelkluis met SKG** keurmerk
Puck Keysafe is een van de veiligste kluizen op de markt. Het is de eerste sleutelkluis met het SKG** keurmerk en is toegestaan binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit betekent dat de Puck door de strenge keuringseisen is gekomen. Dat maakt deze sleutelkluis niet alleen een praktische, maar ook een zeer veilige oplossing.

Benieuwd hoe Puck in uw organisatie past?
Puck biedt altijd een veilige oplossing, dus ook voor uw organisatie! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Smart Lock

Puck Keysafe

Puck Keysafe SKG** Privacy Shield

Past het in elke situatie?
Werkt het zonder batterijen?
Is het makkelijk zonder training te gebruiken?
Is het met een app te bedienen?
Is het ook voor tijdelijk gebruik?
Wat is de aankoopprijs? € 300, – € 169, –
Wat zijn de maandelijkse kosten? € 5, – € 0, –

Thuiszorg ook veilig bij u in huis

Veel cliënten in de thuiszorg zijn niet meer zo mobiel om de deur open te doen voor de zorgverlener. Of ze zijn bang dat er een moment zal komen waarop deze hulp nodig is, maar het niet kunt ontvangen omdat ze zelf de deur niet kunnen openen. In zulke situaties biedt de sleutelkluis van Puck Keysafe de oplossing: een veilige sleutelkluis met code, waardoor hulp altijd dichtbij is!

Onze sleutelkluis bij u thuis
Deze veilige sleutelkluis zorgt ervoor dat u, als cliënt, op elk moment de hulp kunt krijgen die u nodig hebt. Ook als u niet in staat bent om de deur te openen. Puck hangt buiten bij de voordeur en geeft de sleutel vrij na het invoeren van de ingestelde code. Daardoor kan de zorgverlener altijd naar binnen om u te helpen.

De veiligheid van Puck Keysafe
Uw veiligheid staat bij ons voorop. Daarom ontwikkelden wij een veilige, inbraakwerende sleutelkluis. Zelfs bij een aanval met zwaar gereedschap van minstens 3 minuten, is uw sleutel nog veilig bij Puck.  Die veiligheid zorg ervoor dat Puck Keysafe de eerste sleutelkluis is met het SKG** keurmerk en toestemming binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Onze Puck is dus niet alleen een praktische, maar ook een zeer veilige oplossing!

Kiest u ook voor deze veilige sleutelkluis?
Puck biedt altijd een veilige oplossing, dus ook voor u! De kluis is verkrijgbaar in de meeste thuiszorgwinkels, maar u kunt ook direct online bestellen.

Voor wie nog meer?

Heeft u een vraag?

Bel +31 (0)342 405050

Kies ook voor deze veilige sleutelkluis.

Bestel ‘m direct online!

Naar de webshop