Familie • Puck voor de familie

Veiliger dan onder de bloempot

Veel ouders kennen het dilemma; krijgen de kinderen een huissleutel? Enerzijds is het belangrijk dat de kinderen altijd naar binnen kunnen, maar anderzijds zijn ouders bang dat ze de sleutel kwijtraken. Vroeger was het een veilige oplossing om een sleutel onder de bloempot of deurmat te leggen. Tegenwoordig is dit niet meer zo veilig. Daarom biedt Puck Keysafe een net zo praktische, maar veiligere oplossing.

Een veilige plek voor uw sleutel
Met de sleutelkluis van Puck Keysafe is dat dilemma opgelost. De kinderen krijgen geen eigen huissleutel, maar kunnen toch altijd naar binnen. U hoeft alleen nog maar te zorgen dat uw sleutel in de sleutelkluis zit en dat de kinderen de code weten. En dan kunt u uw kinderen met een gerust hart laten buitenspelen.

De veiligheid van Puck Keysafe
Uw veiligheid staat bij ons voorop. Daarom ontwikkelden wij een veilige, inbraakwerende sleutelkluis. Zelfs bij een aanval met zwaar gereedschap van minstens 3 minuten, is uw sleutel nog veilig bij Puck.  Die veiligheid zorg ervoor dat Puck Keysafe de eerste sleutelkluis is met het SKG** keurmerk en toestemming binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Onze Puck is dus niet alleen een praktische, maar ook een zeer veilige oplossing!

Puck biedt altijd een veilige en praktische oplossing. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie en mogelijkheden.

Voor wie nog meer?

Kies ook voor deze veilige sleutelkluis.

Bestel ‘m direct online!

Naar de webshop