Kies voor veiligheid: Puck Keysafe

Steeds vaker zijn er inbraken en overvallen door onveilige sleutelkluizen. Sinds 2008 wordt de sleutelkluis in de thuiszorg veel gebruikt als oplossing voor het gezeul met sleutelbossen. Echter werden de gevaren van deze onveilige sleutelkluizen snel duidelijk. De NOS liet weten dat er alleen al in Limburg vorig jaar 160 sleutelkluisjes werden gekraakt, waarvan de bewoner in 55 gevallen oog in oog met de overvaller kwam te staan.’’ Andere nieuwsbronnen laten weten dat deze onveilige sleutelkluizen verbannen moeten worden.

Gevaren van onveilige sleutelkluizen

Onveilige sleutelkluizen zorgen niet alleen voor materiële schade, maar ook voor emotionele schade. Slachtofferhulp Nederland laat weten dat veel mensen, zeker ouderen die alleen wonen, na een inbraak bang zijn in hun eigen huis en niet meer kunnen slapen. Zowel de materiële- als emotionele schade zijn goede redenen om te investeren in een sleutelkluis die wel veilig is. Op die manier is de bewoner veilig in eigen huis en kan de hulpverlener ook bij spoed direct naar binnen.

Een veilig alternatief: Puck Keysafe

De sleutelkluis van Puck Keysafe is ontwikkeld om deze veiligheid te bieden. Deze sleutelkluis heeft het SKG** keurmerk en is toegestaan binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat heeft te maken met de zorg die Puck in de ontwikkeling van de kluis legt.

  • Stevige constructie met sterke materialen
  • Ronde vorm waar inbrekers slecht grip op kunnen krijgen
  • Slim mechanisme waardoor de kluis bij geweld nog beter vergrendelt
  • Sterk bevestigingsmateriaal waardoor de Puck niet van de muur komt bij geweld
Koop nu een veilige sleutelkluis met 10% korting

Bij Puck Keysafe vinden we uw veiligheid belangrijk. Daarom geven we 10% korting op onze veilige sleutelkluis met SKG** keurmerk. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘safetyfirst’. Vul deze in bij het bestellen van de sleutelkluis en de korting zal er automatisch vanaf gaan. Deze kortingscode is geldig t/m 28 februari 2019. Bestel dus snel de Puck Keysafe en vervang uw onveilige sleutelkluis!