Woningverhuur • De sleutelkluis voor veilige woningverhuur

De sleutel veilig bij uw huurder

De sleuteloverdracht van een (vakantie)huis; hoe verloopt dit nou zo soepel mogelijk? Als u een huis verhuurt is dit waarschijnlijk een vraag die u uzelf regelmatig stelt. Zelf wachten tot de huurders aankomen kost veel tijd en komt vaak niet zo goed uit. Zeker als het huis in het buitenland staat is dit geen optie. Een agentschap inhuren die uw sleutel overdraagt, rekent vaak al tussen de € 80,- en 90,- per keer. Puck Keysafe is dan precies waar u naar zoekt.

Een makkelijke sleuteloverdracht met een sleutelkastje
Met het sleutelkastje van Puck Keysafe hoeft u alleen nog maar te zorgen dat uw sleutel in het kastje zit en dat de huurders de code ontvangen. Deze oplossing is zowel voor u als voor de huurder ideaal. De huurder hoeft niet op de sleutel te wachten en kan daardoor zelf de aankomsttijd bepalen. En u hoeft de opbrengst van de eerste nacht niet af te dragen aan een servicebureau.

Sleutelkluis met Politiekeurmerk
Op de huidige markt worden veel onveilige sleutelkluizen aangeboden. Wij vinden dat u altijd recht heeft op veiligheid. Daarom ontwikkelden wij Puck: de eerste sleutelkluis met het SKG** keurmerk en toestemming binnen het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit betekent dat de Puck door de strenge keuringseisen is gekomen. De Puck is dus niet alleen een praktische, maar ook een zeer veilige oplossing.

Puck biedt altijd een veilige en praktische oplossing. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie en mogelijkheden.a

Voor wie nog meer?

Kies ook voor deze veilige sleutelkluis.

Bestel ‘m direct online!

Naar de webshop