Hoe gebruik je de Puck Keysafe?

Hoe werkt de sleutelkluis van Puck Keysafe? Wat heb ik allemaal nodig om deze sleutelkluis te gebruiken? Past de Puck ook bij de cliƫnten binnen mijn thuiszorgorganisatie? Kan ik het kluisje zelf aan de muur vastmaken, of moet dat door een specialist gebeuren? Al deze vragen worden beantwoord in dit bericht.

Hoe gebruik je de Puck Keysafe?

Puck is de een SKG** gekeurde, mechanische sleutelkluis, er zijn geen sleutels, apps of andere middelen nodig om de kluis te openen. U kunt de Puck simpelweg ontgrendelen door van te voren een code in te stellen en die ingestelde cijfercombinatie in te voeren. Vervolgens draait u de ronde, gepantserde kap eraf en kunt u uw sleutel van het haakje halen. Daarna bergt u uw sleutel weer veilig op en kunt u de volgende keer uw sleutel weer makkelijk gebruiken.

Kan ik zelf een code instellen?

De kluis wordt geleverd met een fabriekscode die u kunt aanpassen naar een code die u makkelijk kunt onthouden. Houd er wel rekening mee dat anderen uw code niet moeten kunnen raden. Kies daarom bijvoorbeeld niet voor uw geboortejaar, huisnummer of postcode als cijfercombinatie. Hoe u de code precies instelt bij uw Puck staat stapsgewijs beschreven in de handleiding (pdf).

Hoe kan ik de Puck monteren?

Puck kan op twee veilige manieren bij uw voordeur worden gemonteerd. De meest voorkomende manier is om de Puck met drie metalen pluggen aan de muur te bevestigen. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt dit ook door onze installateurs laten doen. Een andere bevestigingsmethode is dat u de Puck ook aan het kozijn kunt monteren, bijvoorbeeld als u geen gaten in de muur wilt boren of voor tijdelijk gebruik. Hierbij heeft u de bijbehorende SKG** gekeurde montagebeugel nodig.

Kan iedereen deze sleutelkluis gebruiken?

Bij de ontwikkeling van de Puck Keysafe is rekening gehouden met elke situatie. Zo is deze sleutelkluis overal een veilige oplossing; binnen het gezin, bij het verhuren van een vakantiewoning, maar ook zeker in de thuiszorg. Met de Puck kunnen thuiszorgmedewerkers altijd bij hun cliƫnten naar binnen, ook in noodsituaties. Daarnaast is het een mechanische kluis en is er daardoor geen app, training of elektriciteit voor nodig. En als u de kluis zelf niet kunt monteren kunt u dat door onze installateurs laten doen.